пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Осіннє потепління [Autumn warming]

Ці декілька днів в Одесі просто напрочуд тепла погода, наче Бабине літо ось тільки-но прийшло до України. І на таких теплих нотках народилась ідея для квіткової косметички..
***
These some days Odessa has incredibly warm weather. It looks like Indian Summer came back to Ukraine. Dedicated to these warm days this flower cosmetic bag was created...
Тканина ззовні дизайнерська від The Alexander Henry Fabrics Collection. Дуже приємна на дотик. Замовляли її зо два роки тому, проте як виявилось компаньону не було і вона прийшла сама по собі. З тодішнім запасом тканин було досить складно щось підібрати, тому вона чекала свого часу. І дочекалась!
***
Outside cotton is designed by The Alexander Henry Fabrics Collection. It is very pleasant to the touch. We ordered it about 2 years ago, but then we realized that we don't have any companion for it. Two years ago we had few cottons, so it should just wait for its time. And here it is!
Відкривається вона максимально широко та не втрачає форми, для цього по бокам сцеціально закладені складки.
Ну і декілька слів про її місткість.
Розмір цієї баночки крему це не реклама досить стандартний, може, трохи більший за баночки інших виробників. Так от він чудово уміщається в цій косметичці з парфюмом з першої фотокартки. І звичайно косметичка закривається та має достатньо місця для помади, олівців та інших дрібничок.
***
Metal clasp opens very wide and cosmetic bag doesn't lose its shape thanks to creases on each side.
And some words about capacity..
You see standart size of cream jar it is not advertisement. Maybe it is a little bit bigger than other cream jars. But anyway it goes in great with parfume from the first one photo.
And of course cosmetic bag closes and has enough place for lipstick, pencils and other stuff.
You can puchase it on Etsy.
Дякую, що відвідали наш бложик! Приємного завершення тижня!
***
Thank you for visiting our blog! Have a great weekend!

2 коментарі: