суботу, 5 листопада 2016 р.

Троянда на снігу [Rose on ice]

Ми не перестанемо повторювати просту істину рукодільниць: як погано, що купила недостатньо! У випадку з цією тканиною вийшло усе просто крапля до краплі, міліметр до міліметра.
Ми вже показували, що пошили з невеличкого півярдового клаптику органайзер для прикрас. Але після ще одного викроєного органайзеру для прикрас, залишився гарний невеличкий шматочок саме для косметички на фермуарі. І знову новенька бірочка!

We won't stop saying simple needlewoman's fact: it is a pity, that I didn't buy more! This one fabric is sewn till the last centimeters and inches.
We have already shown, that we used this half-yard fabric for travel jewelry organizer, but after using it for one more jewelry holder, it was left enough fabric for this small purse. And notice our personal label!
Hurry up and buy travel jewelry holder or\and this roses purse on Etsy!
If you buy this coin purse and jewelry holder together, you can use coupon code for 10% discount.
Use this code: 10OFFDISC

Дякую, що з нами! Вдалого дня!

Thank you for being with us! Have a nice day!

4 коментарі:

  1. Тканина розкішна! У мене також часто залишаються різні шматочки, думаю ще трошки і можна буде шити ще одне клаптикове покривало, але вже більш самодостатнє з найрізноманітніших відрізів)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ооо! Скільки клаптиків у нас є вдома, вже навіть окремий пакет є! Хочемо теж пошити клаптикове покривадло, але це ж потрібно реально засісти зе це, але ідея супер! :)

      Видалити