понеділок, 25 квітня 2016 р.

Даванда для випадкових речей [Dawanda for sudden things]

На міжнародному ринку продажів ручної роботи існує не тільки  Етсі, але й є альтернативний йому сайт з європейським ринком під назвою Даванда. Наскільки я зрозуміла Даванда в більшості своїй охоплює все ж ринки німецькомовних покупців, саме тому тут вже простого знання англійської мови буде дещо недостатньо.

Anila-chan on DaWanda

Рекламувати Даванду ми, як Етсі, нажаль, не можемо, оскільки дещо не розуміємо як воно працює. Але потрібно помітити, що навіть на Даванді є свої приємні дрібнички в образі замовлень, які у нас там випадково якимсь чином сталися. Та й до речі Даванда має свій журнал у Німеччині, більш активно рекламує свій сайт (якщо порівняти з Етсі). 
Загалом можу впевнено сказати, що після реєстрації потрібно магазин мати не тільки англійською мовою, але й німецькою (продажі у нас були товарів, які були переведені на німецьку мову та й з Німеччини та Австрії). 
Розміщеня товарів на Даванді безкоштовне, але з кожного продажу потрібно сплачувати 10% на користь Даванди (на Етсі 40 центів за розміщення та оновлення товару +3,5% за продаж) і сплатити ці відсотки потрібно, коли набереться 5 євро та Даванда на пошту пришле про це повідовлення. Отже, ми ще Даванді нічого не сплачували. 
А що я більше усього обожнюю: посилки до Німеччини трекаються та можна за ними слідкувати. 

А ось що замовили консервативні (як ми вважаємо) німці. Любов до котиків не оминула навіть їх!
Якщо у когось є досвід повноцінної роботи з Давандою, то залюбки почитаю та послухаю :)

Немає коментарів:

Дописати коментар