неділю, 28 лютого 2016 р.

Новий досвід [New experience]

Нам доводилось шити до цього сумки, проте досвід з рюкзаком це дещо новеньке і виконане виключно на замовлення.
Взагалі усе починалось з побажання зробити простий невеличкий рюкзак на клапані (де й мала б бути вишивка замовниці), але коли вишивка зайчика з парасолькою приїхала до нас, ми зрозуміли, що такий варіант неможливий, тому потрібно було щось вигадати аби вишивка виглядала умісно.
Італійський джинс проклеєно щільним синтепоном, тому рюкзак гарно тримає форму, хоча й дибком не стоїть. Низ простьобаний для краси.

Біжеві стрічки бавовняні, чорні кріплення пластмасові, їх можна легко відчепити та зняти рюкзак без проблем. Також можливо трохи послабити лямки, тому можна сказати, що рюкзак на виріст.
Всередині бавовняна тканина з принтом огірків або пейслі. Звичайно на світлині не видно, але всередині ще є кишенька. А уважні зможуть ще й помітити органайзер для прикрас окрім зошитів.
Дякую, що завітали до нашого бложику!

2 коментарі:

  1. ..часто бачення замовника не збігаються з реаліями виконання )))) не знаю чому, але останнім часом у мене такі вередливі замовники, що домовитися з ними чи якось донести своє бачення взагалі не виходить, і все зводиться до того, що вони знають краще, ще й поради дають як робити і де купити :) і як наслідок частіше відмовляюся від замовлення, не тому що робити не хочу, а знаю, що їхній варіант в готовому вигляді не сподобається і будуть претензії, також навчена гірким досвідом, тому зводжу витрати матеріальні і моральні до мінімуму :)
    я трохи не розумію, як такого зайця чи кролика можна було на клапан помістити, можливо якбименший він був, чивишивка іншої форми.. як на мене, цей варіант - ідеальний!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рюкзак насправді взагалі мав стягуватися зверху та бути типу рюкзаку для змінного взуття (вона нам навіть майстер клас скинула, де начебто усе так просто(ні проклейок, ні обережності)). Але коли вишивка приїхала, вже було піздно відмовлятися, тому почали вигадувати. Але я теж не розумію, невже вона не побачила, що заєць дещо завеликий?
      На щастя, замовниця не була вередлива та результат побачила у самому кінці. І рюкзак їй сподобався) Хоча вона дуже переймалася, що щось не вийде. Але ми її заспокоїли, тому вона просто терпляче чекала.
      Але тепер завдяки вашому коментарю буду все з*ясовувати дуже завчасно.

      Видалити