середу, 30 березня 2016 р.

Квіти до літа [Flowers for summer]

Нарешті в Одесі потеплішало та настрій значно поліпшився від цього. А, отже, час робити щось весняне або вже навіть літнє. 

Finally it's getting warmer in Odesa and out mood is more happy and sunny, so it's time to sew something spring or even summer. 
Вишивку обрала з французької книги "Fleurs et plantes aromatiques". Використовую їх дизайни вже не в перший раз і задоволенню немає межі. 

Wildflowers cross-stitch is from French book "Fleurs et plantes aromatiques". I really adore their designs and used them not for the first time. 
Косметичка за рахунок широкого дна вийшла досить місткою. Все ж таки ця викрійка мені дуже подобається. Потрібно ще щось подібне спробувати пошити. 

Cosmetic bag thanks to the bottom is very spacious. I like this one cosmetic bag's pattern. I need to try to sew something more and, maybe, again with French cross-stitch. 
Дякую за увагу! Завітайте ще :)

Thank you for attention. Please, visit our blog again :)

неділю, 27 березня 2016 р.

Ретро мандрівка [Retro travel]

Тема мандрування та поїздок досі не розкрита. бо тканин ще достатньо аби її розкрити.
Цього разу дизайн для холдеру все той же новенький, що й минулого разу, але з іншої тканини. Місткість звична - два паспорти та шість карток.
Цікавить тільке одне, а чи використовується стільки карток у подорожі? Я зазвичай використовую не більше 6 карток у повсякденному житті.

Travel theme isn't still closed, as we have a lot of different travel cotton fabrics to open it fully. 
This time design of travel wallet is just like it was new some time ago, but we used other cotton print.
Capacity is like it was before - 2 passport compartments and 6 cart compartments.
I wonder, if travelers really use that many cards in travel. In my daily time I use not more than 6 cards. You can see here more photos
Також до тематики подорожей можна додати чохлик для телефону на фермуарі.
А чом би й ні? Тканина ж з мапою!
Всередині невелика кишенька для карток, але карток туди поміститься достатньо, як і грошей.

Also I can add travel phone case. Why travel? Because it has map print!
There is a pocket inside for cards and paper money. And furthermore two different chain length. 
You can see it on Etsy
Дякую, що завітали до нашого бложику!

Thank you for visiting out blog!

Коти й собаки [Cats and dogs]

Перемогу як з боку котів так і собак ніхто не отримав та й, здається, не отримає, бо як показують замовлення, люблять усіх!
Перше - гаманець і наша улюблена тканина з мімімішними котиками.
Друге - сумочка з собачкою за ім'ям власниці або ж собачки. Довго намагалась зрозуміти, чиє то ім'я, і все ж, вважаю, що це ім'я собачки. Сумочка невеличка, але саме така й була потрібна. Як пояснила замовница вона їй потрібна для участі у змаганнях аби там були різні кетьки для собаки.
Дякую за увагу!

суботу, 19 березня 2016 р.

Багато літер до 8 березня [Many letters for Women's day]

Звичайно 8 березня вже давно минуло, але все одно хочеться показати результати розіграшу цукерочки й замовлення ще однієї літери - подарунка на жіночій день.
Що нас здивувало, так це вибір кольору обох літер - фіолетовий. Совпадение? Не думаю.
Першою покажу переможницю. У неї літера Е. Цю літеру мені й минулого разу сподобалось вишивати, але фіолетовий варіант, як не дивно, подобається більше.

А от на замовлення я працювала з новенькою літерою D та і, яку сама якось придумала, бо взагалі-то ці великі літери з англійського журналу по вишивці.
А чи подобається вам ідея з літерами? 
Дякую, що залишаєтесь з нами :)

пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Джинсовий холдер [Denim travel wallet]

Багато часу минуло з того часу, як ми робили джинсові холдери. А тут виявилось, що є ще такі люди, яким вони подобаються, якщо враховувати, що останнім часом ми шиємо тільки бавовняні холдери з американської бавовни.
Що мені ще дуже сильно сподобалось, це вибір замовника. Він настільки влучив з вибором тканини, що я прям не можу перестати милуватися. Як ці крапочки чудово пасують!

We made denim travel wallets last time long time ago. And now it turned out, that people, who like denim travel wallets, still exist, especially, when we have so many premium cotton travel wallets, as you see
I really like fabric, that was chosen by customer. I didn't think it will look so perfect like this. I can't stop watching and adoring it. Deep blue polka dot fabric really fits! 

Дякую, що завітали до нас :)

Thank you for visiting us here! 

середу, 2 березня 2016 р.

Забагато котів не буває [A lot of cats]

Ми отримали нашу чергову тканину з котами! Дякую Марії за замовлення у Америці. Ми одразу ж поспішили зробити гаманець не фермуарі типу того, що з чорними котами.
І ви знаєте що? Не встигся ще й пост тут написатися, як коти поїхали до Києва до своєї нової власниці. Котів певно що усі люблять! Та ще й, до речі, 1 березня був всесвітній день котів! 
Єдине питання, що мене турбує, це червона тканина у крапочку всередині: чи не занадто яскрава? Мені подобається, тому, здається, я не бачу нічого в цьому поганого. 
Також знайшовся невеликий клаптик тканини з іншими котами, що залишився по гаманцю, то звичайно ми поспішили зробити ще й таких ось котів. Забагато котів не буває!

Дякую за увагу до нашого бложика!